Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Στα μπλόκα οι αγρότες

Τα μπλόκα


Κλειστή σε δύο σημεία παρέμεινε τη νύχτα η Εγνατία Οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων. Αποκλεισμένοι από τρακτέρ είναι ο κόμβος των Κερδυλλίων στο νομό Σερρών και ο κόμβος της Χρυσούπολης, στο νομό της Καβάλας. Τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στο Στρυμονικό Σερρών, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και από τον κόμβο της Τρίγλιας στη Χαλκιδική, όπου οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στη δεξιά και την αριστερή πλευρά του δρόμου.

Συγκέντρωση τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη και στο τελωνείο του Κιλκίς.

Στο νομό της Λάρισας, τρακτέρ έχουν παραταχθεί στη Νίκαια και στα Φάρσαλα, χωρίς πάντως να προκαλούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ωστόσο, αποκλεισμένος από τους αγρότες παραμένει ο κόμβος Βογατσικού στην περιοχή της Καστοριάς, όπου οι αγρότες διακόπτουν την κίνηση των οχημάτων, κατά τακτά χρονικά διαστήματα ανά μία ή μισή ώρα.

Οι αγρότες κλείνουν περιστασιακά το δρόμο προς το τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας.

Στις περιοχές που κλείνουν οι κόμβοι της Εγνατίας Οδού, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών ή από το παλιό οδικό δίκτυο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com