Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 08:45 Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ ( Αθήνα/Ρηγίλλης)

Στις 9.00 Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα γραφεία της διοίκησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ (Αγίου Κωνσταντίνου 8, Ομόνοια)

Στις 09:30 Διαμαρτυρία συλλόγου γονέων ειδικών σχολείων στη Νομαρχία (Θεσσαλονίκη/Νομαρχία) Στις 11:00 Συνέντευξη Τύπου ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού (:00, Αθήνα/ΕΣΗΕΑ) Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση με το ΔΣ της ΕΝΑΕ. Θα προηγηθεί στις 11.00 π.μ συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης Εγκαίνια τριών νέων σχολικών μονάδων από τον υφυπουργό Παιδείας, Διά Βίου Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων Γιάννη Πανάρετο

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου του Ισπανού πρέσβη Μιγκέλ Φουέρτες Σουάρες, για την παρουσίαση του προγράμματος της ισπανικής προεδρίας της ΕΕ (Αθήνα/Αμαλίας 8)

Στις 12:00 Συνάντηση της υπουργού Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου και της υφυπουργού Φ. Γεννηματά με το ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Αθήνα/υπουργείο Υγείας)

Στις 2 μ.μ. ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Τριμελούς Γραμματείας της Συνόδου των Προέδρων ΤΕΙ (στα γραφεία του ΣΥΝ )

Στις 14:00 Ημερίδα της ΤΕΔΚ για τη διοικητική μεταρρύθμιση στο ξενοδοχείο Porto Palace (Θεσσαλονίκη)

Στις 15:30 Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου ( Ζάππειο)

Στις 18:00 Σε ανοιχτό διάλογο για το παρόν και το μέλλον της ΕΥΑΘ Α.Ε. καλεί τους εργαζόμενους της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Παπαδάκης, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - (Θεσσαλονίκη/Αριστοτέλους 32)

Στις 19:30 Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά με αντιπροσωπεία της ΕΝΑΕ (Αθήνα/Ρηγίλλης)

Περιοδεία ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στις Βαλτικές χώρες

Πρόγραμμα Βουλής

Στις 10:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις".

Στις 12:30 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Προϊστάμενο του Τμήματος Μελετών Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, σχετικά με το έργο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών Επιτροπών Αποτίμησης Τεχνολογίας.

Στις 18:00 Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com