Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ευ. Βενιζέλος: «Δεν δικαιούμαστε να αποτύχουμε»

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και όταν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα είναι λογικό να υπάρχουν και προβληματισμοί αλλά και μεγάλη συνείδηση ευθύνης γιατί ξέρουμε παρά πολύ καλά ότι δεν δικαιούμαστε να κάνουμε λάθος, δεν δικαιούμαστε να αποτύχουμε», είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Σε ερώτηση για προβλήματα συντονισμού στην κυβέρνηση, τις εκατό πρώτες μέρες της, ο υπουργός απάντησε: "Το πρόβλημα του συντονισμού το έχουμε όχι ως κυβέρνηση αλλά ως κράτος, ως κοινωνία, ως οικονομία. Χρειάζεται πράγματι ένας μεγάλος εθνικός συντονισμός, μια μεγάλη εθνική συμφωνία, μια μεγάλη επιστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου για να υπερβούμε την κρίση, να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο, να αποκτήσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία που απαιτείται για να κατακτήσουμε την θέση που μας ανήκει".

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση επισήμανε ότι αυτά είναι απολύτως αναγκαία και πρόσθεσε: "Αν χρειαστεί να ληφθούν και συμπληρωματικά μέτρα. θα ληφθούν αλλά πάντα με ένα αίσθημα δικαιοσύνης, πάντα με το μυαλό στραμμένο στην μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν ότι μόνον το κράτος μπορεί να τους δώσει το αίσθημα δικαιοσύνης και ασφάλειας που τους λείπει".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com