Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

* Στην Αθήνα φθάνει σήμερα κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ .


* Συνέρχεται σήμερα και αύριο 14/1 η η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 153ης Συνοδικής Περιόδου, για να ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

* Στις 9:45 π.μ. συνέντευξη Τύπου του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου, με θέμα την κατανομή κονδυλίων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για τη μεταφορά των μαθητών.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον γενικό γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού.

* Στις 10:30 π.μ. συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον διαπιστευμένο στη χώρας μας πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου, Dr David Landsman.

* Στις 10:30 π.μ. συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του ΠΑΣΟΚ με θέμα το νομοσχέδιο: «Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής, σύσταση Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και λοιπές διατάξεις».

* Στις 11 π.μ. υπό τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, σύσκεψη των υπευθύνων Τομέων Πολιτικής Ευθύνης του κόμματος.

* Στις 11 π.μ. συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων ΚΕΔΚΕ .

* Στις 12 το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας θα δεχθεί τον πρόεδρο της Ομόνοιας και δήμαρχο Χειμάρρας, Βασίλειο Μπολάνο και τον πρόεδρο του κόμματος της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), Ευάγγελο Ντούλε.

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας με θέμα: «Απολογισμός πρώτου τριμήνου».

* Στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα παραθέσει γεύμα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy. Θα γίνουν δηλώσεις.

* Στη 1 μ.μ. στην Αθήνα συνάντηση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com