Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πληροφορίες για τη βεβαίωση σύμβασης έργου από το ΑΣΕΠ

Πληροφορίες για τη βεβαίωση σύμβασης έργου από το ΑΣΕΠ σε όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέσεις στο δημόσιο τομέα παρέχει μέσω της ιστοσελίδας τους το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.


Συγκεκριμένα, στη διαδρομή: Θέσεις εργασίας - Συμβάσεις Έργου πίνακα με τίτλο «Αιτήματα για χορήγηση βεβαίωσης σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου», καταγράφονται τα αιτήματα ανά φορέα, αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία, ειδικότητα και αριθμό θέσεων. Ο παραπάνω πίνακας, στον οποίο θα προστίθενται όσα νέα αιτήματα καταγράφονται, θα εμπλουτιστεί σταδιακά με νέες στήλες ώστε να καλύπτεται και η εξέλιξη των σχετικών αιτημάτων.

"Σύμφωνα με το Ν. 3812 (ΦΕΚ 234/Α/28.12.2009) η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου προϋποθέτει την έκδοση θετικής βεβαίωσης από το ΑΣΕΠ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του φορέα, με την οποία πιστοποιείται ότι πρόκειται για γνήσιες συμβάσεις έργου. Στη συνέχεια οι φορείς, με την εξαίρεση των προβλεπόμενων περιπτώσεων, προχωρούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης όπως προβλέπεται από το Νόμο.", τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com