Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

«Ήξεις αφήξεις» Παναγιωτόπουλου για τη συναίνεση

Ένα βήμα πιο... συναινετικός από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Υποστήριξε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αλλάξει, παρά όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Για τον Κώστα Καραμανλή είπε ότι και εκείνος επιθυμεί να έλθουν όλα στο φως για την οικονομία.


"Όταν ο κ. Σαμαράς βλέπει ότι στραβώνει η πορεία, που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, τότε έχει εθνικό καθήκον να ασκήσει κριτική και να προτρέψει τον πρωθυπουργό να διορθώσει την πορεία του", δήλωσε. Ο βουλευτής της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι συναίνεση δεν σημαίνει λευκή επιταγή. Σημείωσε ότι ο Αντ. Σαμαράς κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να πάρει επιπλέον μέτρα, αν απαιτηθούν, μέχρι τις 16 Μαρτίου και να μην περιμένει την Κομισιόν. Παράλληλα τάχθηκε κατά της μονομερούς προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα στατιστικά στοιχεία, προσέφερε κάλυψη στον Κώστα Καραμανλή, δηλώνοντας: «Θέλουμε όλοι να λάμψει η αλήθεια, η αλήθεια όμως δεν είναι 'α λα κάρτ'. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιλέγει την κομματική αλήθεια και ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θέλουν να λάμψει όλη η αλήθεια».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com