Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

«Οδηγίες» Καρατζαφέρη προς κυβέρνηση και Ν.Δ.

Θα συνεχίσει να στηρίζει τις σωστές επιλογές της κυβέρνησης και να στηλιτεύει τις λανθασμένες, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς» της Θεσσαλονίκης. Επιχείρησε με τις δηλώσεις του να εμφανιστεί ως παράγοντας που παρεμβαίνει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.


Παρατήρησε ότι υπάρχουν "δύο κυβερνήσεις" σήμερα, μία του παλιού ΠΑΣΟΚ και μία του μοντέρνου ΠΑΣΟΚ, κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο για τον κ. Παπανδρέου, στον οποίο συνέστησε να κάνει ανασχηματισμό και να τοποθετήσει τον Λουκά Παπαδήμο στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Σχετικά με το ποιος είναι το "βαθύ λαρύγγι" στην κυβέρνηση είπε ότι είναι είτε υπουργός, είτε σύζυγος υπουργού και σε ερώτηση αν υποψιάζεται τον κ. Αρσένη, επισήμανε ότι δεν είναι ο μόνος σύζυγος υπουργού.

Καταλόγισε λάθος χειρισμούς στην κυβέρνηση και εξήγησε ότι δεν προτείνει προσφυγή στο ΔΝΤ, αλλά "να διερευνήσουμε τους όρους του και να τους έχουμε ως παρακαταθήκη".

Ως προς τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά είπε ότι "πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μαζί του μέχρι το συνέδριο, για να δούμε αν θα ελέγξει το σύνολο του κόμματος, διότι τώρα ελέγχει ένα μέρος του".

Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων. Στηρίζει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα επιδιώξει σήμερα να συναντηθεί μαζί του. Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης είπε ότι χρειάζεται μια νέα ευκαιρία, οι τρεις θητείες του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου είναι αρκετές και υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ως "ομπρέλα".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com