Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πρόγνωση καιρού για: Τετάρτη 26/05/2010

Ζεστό και υγρό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αυξημένες νεφώσεις στα νότια με βροχές και πιθανόν καταιγίδες στην Κρήτη και κατά τόπος στα Δωδεκάνησα, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010. Η ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 - 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αλλά σε εσωτερικές περιοχές της Θεσσαλίας και τη Στερεάς οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 - 32 βαθμούς, από 15 έως 25 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 15 έως 27 - 28 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αραιώσουν, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς, αλλά στα παράλια η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 25. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com