Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Γενική πρόγνωση καιρού

Αυξημένες κατά τόπους νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στη Δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στις ανατολικές κυρίως περιοχές του Αιγαίου, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010. Πρόσκαιρες βροχές θα εκδηλωθούν και σε ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, ενώ ποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα βορειοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με εξαίρεση τη Δ. Μακεδονία όπου η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 20 , από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 14 έως 25 - 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 24 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό σε θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 - 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι κατά τόπους μετά το μεσημέρι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες σε βορειοδυτικούς και ενισχυόμενοι σε μέτριους μέχρι ισχυρούς.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com