Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Συννεφιασμένο το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ωστόσο είναι πιθανό να αναπτυχθούν τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως, στα βορειοδυτικά, ενώ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.



Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογο μεταβολή. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά, μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com