Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Εξιχνιάστηκε δολοφονία πρατηριούχου στη Θεσσαλονίκη

Τη δολοφονία 56χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που σημειώθηκε πριν 14 μήνες ανακοίνωσε ότι εξιχνίασε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστες φέρονται ένας 25χρονος ομογενής κι ένας 31χρονος καταζητούμενος αλλοδαπός οι οποίοι εμπλέκονται και σε άλλες δύο ληστείες.



Ο πρώτος προσήχθη και εξετάστηκε ως ύποπτος και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει εντάλματος για "ανθρωποκτονία», «ληστεία» και παράβαση του νόμου περί Όπλων.

Οι παραπάνω μαζί με άλλα δύο άγνωστα άτομα φέρονται ότι, το βράδυ της 20ης Μαρτίου 2009, στην περιοχή του Καλοχωρίου, προσπάθησαν να εισέλθουν ανεπιτυχώς εντός πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Στη συνέχεια, με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν την τσάντα από 24χρονη, η οποία βρισκόταν εντός του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου της, στο χώρο του πρατηρίου.

Την 27η Μαΐου 2009 , στην περιοχή του Εύοσμου, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων όπου συνεπλάκησαν με τον 56χρονο ιδιοκτήτη και ο ένας απ' τους δράστες τον πυροβόλησε στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να αποβιώσει δύο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ένα μήνα αργότερα, σε βάρος του συλληφθέντα και του καταζητούμενου 31χρονου αλλοδαπού, σχηματίσθηκε δικογραφία για ένοπλη ληστεία, που φέρονται ότι τέλεσαν σε βάρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στην Μενεμένη.

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται οι έρευνες, για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας, των δύο αγνώστων δραστών και τον εντοπισμό και σύλληψη, του 31χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com