Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν συμφωνώ με τον πατέρα μου»

Αποστάσεις τόσο από τις δηλώσεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσο και από τις κινήσεις της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη, κρατάει με δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε προχθες το βράδυ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά..



Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του πατέρα του, διευκρινίζοντας, παράλληλα ότι δεν θα ακολουθήσει την αδελφή του στο υπό ίδρυση κόμμα της.

«Δεν συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. προσθέτοντας όμως ότι θεωρεί άκομψη την χθεσινοβραδυνή απάντηση της Ρηγίλλης στον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη Ν.Δ. «Εκλέχθηκα με το κόμμα της Ν.Δ., είμαι στέλεχός της και σκοπεύω να παραμείνω σε αυτή. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε η ΝΔ να γίνει μία παράταξη που να ενώνει και όχι να χωρίζει», είπε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com