Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δημοσκόπηση για τα «κλειστά» επαγγέλματα παρήγγειλε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Μέχρι και τις δημοσκοπήσεις επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών για το πολυσυζητημένο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Με απόφασή του ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι ανέθεσε στην Metron Analysis να διενεργήσει πανελλαδική έρευνα γνώμης.



Στην απόφαση, που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, αναφέρεται ότι η πανελλαδική αυτή έρευνα, θα γίνει με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.000 άτομα, 18 ετών και άνω, με απλή τυχαία δειγματοληψία από αρχείο τηλεφώνων του ΟΤΕ. Το δείγμα, σύμφωνα με την απόφαση, θα είναι αναλογικό της κατανομής του πληθυσμού έρευνας, ως προς την περιφέρεια, το φύλο και την ηλικία.

Το κόστος της δημοσκόπησης ανέρχεται σε 8.000 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ και η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Η Metron Analysis θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την έρευνα και να έχει αποστείλει τα αποτελέσματα στο υπουργείο Οικονομικών, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την έναρξη των συνεντεύξεων.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργού Οικονομικών, στις ευθύνες της εταιρείας περιλαμβάνονται: ο σχεδιασμός του ερωτηματολογίου, η δειγματοληψία, η διεξαγωγή των τηλεφωνικών συνεντεύξεων, η επεξεργασία και ο λογικός έλεγχος των ερευνητικών δεδομένων, η ανάλυση των δεδομένων και η παραγωγή της τελικής αναφοράς. Το ερωτηματολόγιο θα εγκριθεί από το υπουργείο Οικονομικών.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com