Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

«Ομπρέλα» Αντώναρου για Siemens, αιχμές για Σαμαρά

Με τις θέσεις που είχε εκφράσει και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, την υπόθεση Siemens, λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της αρμόδιας εξεταστικής επιτροπής. Την ίδια στιγμή, άφησε αιχμές για μία βασική πολιτική επιλογή του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, την εγκατάλειψη του δόγματος του «μεσαίου χώρου».



Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα FM", ο βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων είναι "πράσινο" και "σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ". Κάνοντας αναφορά στο ενδεχόμενο να παραπεμφθούν σε προκαταρκτική επιτροπή μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης, είπε πως "δεν μπορούμε να βάλουμε τα ξερά με τα χλωρά μαζί σε ένα καλάθι". Όπως διευκρίνισε, "δεν μπορούν αυτοί οι οποίοι βελτίωσαν τους όρους [σ.σ. των συμβάσεων με τη Siemens] να είναι κατηγορούμενοι και αυτοί οι οποίοι επαναδιαπραγματεύθηκαν και υπέγραψαν να φαίνεται ότι μπορεί να είναι απέξω.

Ο Ευαγ. Αντώναρος έκανε αναφορά και στο μεσαίο χώρο, λέγοντας πως "κάθε κόμμα πρέπει να νοιαστεί, να μιλήσει στην καρδιά, στην ψυχή, και στις ιδέες της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι δεν κινούνται αυστηρά μέσα σε κομματικές γραμμές".

Πρόσθεσε πως "αυτός είναι ο μεσαίος χώρος, εγώ έτσι τον αντιλαμβάνομαι και οι άνθρωποι που ανήκουν στον μεσαίο χώρο δεν είναι άνθρωποι απολιτίκ".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com