Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ λείπει στο Athens pride

Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του Αthens Pride, σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων.



Όπως αναφέρουν "συμμετέχουμε και φέτος στις εκδηλώσεις του ATHENS PRIDE που διοργανώνεται το Σάββατο 4/6/2011 στην πλατεία Κλαυθμώνος με κεντρικό σύνθημα: “Φίλα με παντού”. Θα είμαστε μαζί με τους/τις συμπολίτες μας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και θα συμμετέχουμε στην παρέλαση στις 6.00 μ.μ, γιορτάζοντας την πολυμορφία και τη διαφορετικότητα, απορρίπτοντας τα στερεότυπα και τις διακρίσεις που γεννούν τη μισαλλοδοξία".

Με μουσική, χορό, show και πολλά φιλιά θα γεμίσει σήμερα το κέντρο της Αθήνας, όπου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του 7ου φεστιβάλ υπερηφάνειας που διοργανώνει η Athens Pride με κεντρικό μότο: "Φίλα με παντού'! Η καθιερωμένη παρέλαση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ από την πλατεία Κλαυθμώνος και το πάρτυ θα συνεχιστεί με συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα καθώς και dj sets.

Το "παρών' στις εκδηλώσεις θα δώσουν μεταξύ άλλων η Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι Onirama, οι.Vegas, οι Melisses και η Ευσταθία. Οι εκδηλώσεις της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν από το πρωί με εικαστικό εργαστήρι, χορό και άλλες εκπλήξεις.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com