Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Γερουλάνος: Αν δεν εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, χωρίς κρατικά χρήματα το επόμενο πρωτάθλημα

Χωρίς την οικονομική συνδρομή της πολιτείας, χωρίς τα κρατικά γήπεδα και χωρίς κάλυψη από την κρατική τηλεόραση θα διεξαχθούν τα επόμενα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αν η ΕΠΟ δεν κάνει με τη σειρά της αυτό που χρειάζεται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προειδοποίησε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.




Όπως ανάφερε ο ίδιος, αν και πολλά χρόνια τώρα ήταν γνωστό το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου η Πολιτεία δεν είχε τολμήσει να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που είχε στη διάθεσή της. Ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι τώρα που τα πράγματα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, θα προχωρήσουν συστηματικά.

Μπιτσαξής: Όλα πιθανά για το νέο πρωτάθλημα

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής δήλωσε ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν σε ότι αφορά το επόμενο πρωτάθλημα: «Μελετάμε αν υπάρχουν προϋποθέσεις και κάτω από ποιες μπορεί να διεξαχθούν αγώνες. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αυτή τη στιγμή. Θα μελετήσουμε μέχρι την 25η Αυγούστου αν υπάρχουν προϋποθέσεις να γίνουν πρωταθλήματα. Όλα είναι πιθανά».

Επίσης, τόνισε ότι ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα και «το έργο θα συνεχίζεται για πολύ καιρό. Ο δρόμος έχει ανοίξει και δεν έχει επιστροφή».



 
website counter
friend finderplentyoffish.com