Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σκληρή επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα και Γλέζο

Επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Μανώλη Γλέζο εξαπέλυση ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, που ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του.

Απαντώντας στον πρώτο ο κ. Σαμαράς είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα μπροστά, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.





Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το λάθος του εφησυχασμού. Αυτή είναι η νέα, αναπτυξιακή Ελλάδα. Είχε τέτοια απήχηση αυτό το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα το υιοθέτησαν ακόμη και αυτοί που πολεμούν αυτό το όραμα και ανακύκλωναν την μιζέρια που αφήνουμε πίσω».
«Το τέλμα από το οποίο ξεκολλάει η Ελλάδα είναι η αστάθεια, την οποία πρέπει να ξεπεράσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την «ρουκέτα» περί «εσωτερικού αναγκαστικού δανεισμού» που εξαπέλυσε με σχετικές δηλώσεις του ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Μ. Γλέζος.

«Θα είχαμε αυτόματη φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες, αλλά ευτυχώς ο κόσμος αυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνει στα σοβαρά» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός απάντησε όμως και στον Μανώλη Γλέζο που σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως "αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως". "Aυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνεις σοβαρά" παρατήρησε.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε μεν ότι ως χώρα βρισκόμαστε σε φάση ξεπεράσματος της κρίσης, προειδοποίησε ωστόσο ότι «λίγο να εφησυχάσεις και να βρεθείς πίσω μπορεί να πέσεις στα χειρότερα. Αυτό το λάθος δεν επιτρέπεται να γίνει».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com