Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αγριος καυγάς μεταξύ Πιπιλή και Μακρή για τα... «λαμόγια» στη Βουλή

Σκηνές απείρου κάλλους εκτιλύχθηκαν για μία ακόμη φορά στη Βουλή, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, για το θέμα των λαϊκών αγορών.




Στο «θερμό επεισόδιο», πρωτοστάτησε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των άλλων βουλευτών αλλά και του ίδιου του προέδρου της Επιτροπής Γ. Βλάχου, ο οποίος έκανε λόγο για «παράσταση για τα κανάλια και τα blogs».

Ολα ξεκίνησαν μετά από τοποθέτηση της Φωτεινής Πιπιλή για την ατιμωρησία στο Δημόσιο, όπου ανέφερε ότι τα πειθαρχικά συμβούλια στο παρελθόν κωλυσιεργούσαν να κρίνουν «τα λαμόγια και τους παιδεραστές δημοσίους υπαλλήλους», γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» της κ. Μακρή.

Ως αποτέλεσμα, ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα στις δύο βουλευτές:

Ρ.Μακρή: Ντροπή σας να αποκαλείτε τους δημοσίους υπαλλήλους λαμόγια...
Φ.Πιπιλή: Στο χωριό σας αυτά...
Ρ.Μακρή: Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε, εγώ εκπροσωπώ τους δημοσίους υπαλλήλους...
Φ.Πιπιλή: Καλά, αρχίσαμε πάλι...
Γ.Βλάχος (προς την κ. Μακρή): Λογοκρισία στους συναδέρφους θα κάνετε; Ποια είστε εσείς; Σταματήστε επιτέλους! Κάντε μου τη χάρη!
Ρ. Μακρή: (συνεχείς διακοπές και φωνές).
Γ. Βλάχος: Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με την περίπτωσή σας. Σταματήστε να μιλάτε επιτέλους! Πηγαίνετε τη βόλτα σας, κάντε μας τη χάρη. Αρκετά, αρκετά ως εδώ!
Ρ. Μακρή: Δε θα με διώξετε, καταλάβατε;
Γ.Βλάχος: Είναι η ώρα για την παράσταση για τα κανάλια και για τα blogs. Άντε επιτέλους...
Ρ.Μακρή: (φωνές)...

Μάταια η κ. Πιπιλή προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία της, καθώς οι φωνές της κ. Μακρή δεν την άφηναν να συνεχίσει. Η βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από την αίθουσα, όπως επίσης και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτης.

Το επεσόδιο δεν τελείωσε εκεί, αφού ο κ. Βλάχος ρώτησε την κ. Μακρή: «Την άδειά σας θα πάρουν οι συνάδερφοι; Εσείς θα δώσετε μαθήματα; Πολύ ξεθαρρέψαμε εδώ μέσα και παραγνωριστήκαμε...».

Στο σημείο αυτό ενεπλάκη και ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδης, λέγοντας ότι «είναι 2.00 η ώρα και φαίνεται ότι δεν πήρε ακόμα τα φάρμακό της». Για να συμπληρώσει: «εδώ είναι αίθουσα Κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείο».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com