Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΙΚΑ: Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων σε συνταξιούχους με «επιφύλαξη»

Εντοκα θα κληθούν να επιστρέψουν στο ΙΚΑ τα ποσά οικογενειακού επιδόματος που τυχόν λαμβάνουν συνταξιούχοι που δεν τα...δικαιούνται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις δικαστικές αποφάσεις.




Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του ΙΚΑ που εκδόθηκε με αφορμή τη χορήγηση του επιδόματος υπόθεση συνταξιούχου που είχε αιτηθεί το 2006 τη χορήγηση οικογενειακού επιδόματος με “επιφύλαξη” («επιφυλασσόμαστε για την αναθεώρηση της απόφασης αυτής και τον έντοκο καταλογισμό των παροχών που χορηγήσαμε στον ανωτέρω σε περίπτωση που ακυρωθεί η απόφαση Τ.Δ.Ε. κατόπιν αίτησης προσφυγής του ΙΚΑ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο»).

Στο ΙΚΑ υποβλήθηκαν την περίοδο 2004-2005 πλήθος αιτημάτων παρόμοιου περιεχομένου τα οποία κρίθηκαν πανομοιότυπα και έχουν απορριφθεί στο σύνολό τους από τα Διοικητικά Πρωτοδικεία - Εφετεία ακόμα και από το ΣτΕ” τονίζει το ΙΚΑ υπογραμμίζοντας πως “ για όσες υποθέσεις δεν έχουν εκδικαστεί από τα κατά τόπους Διοικητικά Δικαστήρια και μόνο για αυτές υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες θα ρυθμιστούν μετά την έκδοση των σχετικών αποφάσεων”.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com