Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΑΔΕΔΥ: Απεργία στις 12 Νοεμβρίου

Σε απεργία στις 12 Νοεμβρίου προχωρά η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις πολιτικές της κυβέρνησης και στα μέτρα «εις βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων».



Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί. Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

«Η υπερψήφιση του 3ου Μνημονίου, με μεγάλη μάλιστα κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ήρθε να επιβεβαιώσει τα εφιαλτικότερα σενάρια για το μέλλον των εργαζόμενων και των ανέργων, των συνταξιούχων και των νέων.

»Ήρθε να επικυρώσει τη συνέχιση, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των ακραίων πολιτικών λιτότητας, της βίαιης αναδιανομής εισοδημάτων εις βάρος των μεσαίων και ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων, της δημοκρατικής υστέρησης που προκαλείται από την κατάλυση κάθε έννοιας λαϊκής κυριαρχίας και την αδιάλειπτη επιτροπεία της χώρας από τους δανειστές.

»Επιχειρείται, έτσι, η διαιώνιση της καταστροφικής πολιτικής που οδήγησε σε πρωτοφανείς για χώρα, σε καιρό ειρήνης, απώλειες εισοδημάτων και δικαιωμάτων, προκειμένου να σαρωθεί ό,τι απόμεινε από τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και τον δημόσιο πλούτο.» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com