Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Χρ. Σπίρτζης: Aν ΟΑΣΘ και εργαζόμενοι δεν αναστατώσουν τη πόλη για ακόμα μία φορά θα περιμένουμε τις προτάσεις της διοίκησης

Την πρόθεση του να έρθει σε διάλογο μόνο αν, όπως είπε, ο ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι δεν αναστατώσουν για ακόμα μία φορά τη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σε δηλώσεις στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του Γιάννη Μυλόπουλου στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου.


Ο κ. Σπίρτζης τόνισε πως είναι διατεθειμένος να συνεχίσει το διάλογο με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για το νέο σχέδιο νόμου μόνο εφόσον η πόλη συνεχίσει από εβδομάδα να έχει κανονικά αστική συγκοινωνία και δεν μπει πάλι σε διαδικασία ταλαιπωρίας.
"Η διοίκηση του ΟΑΣΘ θέλει εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου να καταθέσει τις δικές τις προτάσεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μη καταθέσουμε ένα σχέδιο νόμου με τις μέγιστες δυνατές λύσεις. Αν ο ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι του δεν αναστατώσουν τη πόλη για ακόμα μία φορά θα περιμένουμε τις προτάσεις της διοίκησης", τόνισε ο κ. Σπίρτζης.
Παράλληλα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε πως δεν έχει κατατεθεί κανένα σχέδιο νομού για τον ΟΑΣΘ στη Βουλή. Ωστόσο  έχει κατατεθεί στο γενικό λογιστήριο του κράτους για να είναι έτοιμο το υπουργείο.
"Οι επιδοτήσεις του ΟΑΣΘ το υπουργείο Μεταφορών δεν αργούν ούτε μια ώρα δεν υπάρχει λόγος να μην έχουν πληρωθεί ήδη οι εργαζόμενοι. Να σταματήσει ο ΟΑΣΘ να λεηλατήσει την περιούσια του ελληνικού δημόσιου και να πληρώσεις τους εργαζομένους του", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com