Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Εξετάζει την προκήρυξη της Σέχτας η Αντιτρομοκρατική

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκεται από χθες το βράδυ η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών, με την οποία η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Αντώνη - Νεκτάριου Σάββα, 41 ετών, πριν από μία εβδομάδα στα Άνω Πατήσια. Η προκήρυξη είναι γραμμένη σε κομπιούτερ και περιλαμβάνεται σε CD, που έστειλε χθες το πρωί η οργάνωση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,


πρόκειται για ένα 7σέλιδο κείμενο, στο οποίο ο συντάκτης της προκήρυξης εξαπολύει απειλές κατά πάντων, ενώ όπως υποστηρίξουν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, γίνεται προσπάθεια για να υπάρξει μια ιδεολογική προσέγγιση των πραγμάτων. «Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γίνονται εκτενείς αναφορές σε άλλες οργανώσεις του λεγόμενου

«αντάρτικου πόλεων», κάτι που είχε γίνει και σε μία από τις δύο προηγούμενες προκηρύξεις, οι οποίες απευθυνόταν επικριτικά στον «Επαναστατικό Αγώνα».

Το κείμενο μελετάται από τους ειδικούς αναλυτές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com