Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Στους 8 βουλευτές βάζουν τον πήχυ οι Οικολόγοι Πράσινοι

Ρόλο καταλύτη πολιτικών αλλαγών επιδιώκουν ν' αποκτήσουν οι οικολόγοι Πράσινοι, θέτοντας ως στόχο την εκλογή οκτώ έως δέκα βουλευτών.


Οι Πράσινοι βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα, καθώς προβλέπεται να συνεδριάσουν έως την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, οι περιφερειακές κινήσεις του κόμματος, για να προτείνουν υποψηφίους. Για την εκλογή του/της επικεφαλής του ψηφοδελτίου και της εκλογικής καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων καθώς και για την ψήφιση της εκλογικής διακήρυξης θα γίνει έκτακτο συνέδριο στην Αθήνα με συμμετοχή όλων των υποψηφίων.

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να αποτελέσουν πόλο σύγκλισης πολιτών και δυνάμεων που ανεξαρτήτως των αφετηριών τους αναγνωρίζουν την ανάγκη σύγκρουσης με όσα διαιωνίζουν την κρίση στη χώρα μας, αλλά και προώθησης συγκεκριμένων και συγκροτημένων πράσινων λύσεων. Ερχόμαστε να αλλάξουμε την πολιτική αλλά και το πολιτικό σύστημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νίκος Χρυσόγελος. Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι Πράσινοι θα δεχθούν επιθέσεις και λάσπη στο δρόμο προς τις κάλπες, επειδή δεν έχουν εξαρτήσεις και δεν τους έχει κανένας στο "τσεπάκι" του.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com