Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Στις 29 Νοεμβρίου οι εκλογές για τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Στις 29 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν τελικώς οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ., όπως αποφάσισε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου ύστερα από συνεννόηση με τον Κώστα Καραμανλή και με τους υποψήφιους για την ηγεσία. Το έκτακτο συνέδριο θα είναι τελικά διήμερο. Τόσο όμως οι ομιλίες των υποψηφίων αρχηγών, όσο και η ψηφοφορία για την τροποποίηση του καταστατικού έχουν προγραμματιστεί για την πρώτη ημέρα.


Σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να διενεργηθούν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και η εταιρεία η οποία θα αναλάβει τη μηχανοργάνωση και την ηλεκτρονική υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη και όσοι εγγραφούν ως μέλη την ημέρα της ψηφοφορίας και θα περνούν, έτσι, στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του κόμματος.

Τέλος, το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου. Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί του Σαββάτου με ομιλίες των Δημήτρη Σιούφα, Λευτέρη Ζαγορίτη, Κώστα Καραμανλή, των υποψηφίων για την ηγεσία και ακολούθως των στελεχών που θα θελήσουν να πάρουν τον λόγο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του συνεδρίου:

1η ημέρα

• Έναρξη των εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Δ. Σιούφα (11:00 π.μ.)

• Εισήγηση της ομόφωνης απόφασης της Κ.Ε. από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη

• Ομιλία του Προέδρου του Κόμματος, κ. Κώστα Καραμανλή

• Ομιλίες υποψήφιων προέδρων

• Τοποθετήσεις Συνέδρων επί του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης

• Ψηφοφορία για την αναθεώρηση των διατάξεων του Καταστατικού

2η ημέρα

Ώρα έναρξης 10 π.μ.

• Ομιλίες Συνέδρων

 
website counter
friend finderplentyoffish.com