Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Έπιασε τον σταυρό και ευχήθηκε ... να βρει δουλειά!

Ο Υψηλάντης Γεώργιος, 25 χρονών, άνεργος με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, έπιασε τον σταυρό στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη και ευχήθηκε η τύχη του να συνεχιστεί και να βρει εργασία.


Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υφυπουργοί Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Αγγελος Κολοκοτρώνης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και εκπρόσωποι φορέων.

Οι δηλώσεις των πολιτικών

Όλοι μαζί με εθνική ενότητα και κοινωνική συνοχή πρέπει να κάνουμε αυτή τη χρονιά, και τις άλλες δύο που ακολουθούν, αλλά κυρίως φέτος, μια μεγάλη προσπάθεια να υπερβούμε τη δημοσιονομική κρίση, να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο. Αυτό θα μας επιτρέψει να στηρίξουμε τα εισοδήματα των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, να ενισχύσουμε την πραγματική οικονομία, να αλλάξουμε το μοντέλο ανάπτυξης, να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερες προοπτικές σε όλες τις Ελληνίδες και τους Ελληνες", δήλωσε στο περιθώριο της τελετής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. "Είμαστε σε ένα τούνελ που έχει φως στο τέλος", πρόσθεσε ο Ευαγ. Βενιζέλος.

Όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις και στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, ώστε η εκατοστή επέτειος από την απελευθέρωση της πόλης, το 2012, να εορταστεί με μια άλλη αντίληψη και ένα άλλο σχέδιο ανάπτυξης.

"Έίθε η Θεία Φώτιση, εξαιρετικώς και ιδιαιτέρως να φωτίσει τα μυαλά εκείνων οι οποίοι παίρνουν αποφάσεις για την τύχη του έθνους. Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα και είναι σίγουρο ότι πέρα από την όποια προσπάθεια του καθενός θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του Θεού", ήταν η ευχή του προέδρου του ΛΑΟΣ. εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν έχει βρει ρυθμό και στερείται τόλμης και αποφασιστικότητας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com