Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη Agrotica λένε οι κατασκευαστές επίπλου

Να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικείμενη έκθεση Agrotica και να αποχωρήσουν τελικά από τους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν σήμερα οι κατασκευαστές επίπλων, που συμμετείχαν στην επαγγελματική έκθεση επίπλου Furnidec Business της Helexpo, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε την Παρασκευή.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κλάδου τους στη Θεσσαλονίκη, Άγγελο Στίνη, οι επιπτώσεις των αγροτικών κινητοποιήσεων στην λειτουργία της δικής τους έκθεσης ήταν μικρότερες από ό,τι φοβόντουσαν αρχικά. Κατά τον κ.Στίνη, η έκθεση δέχτηκε επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά κανέναν από τις βαλκανικές χώρες. Παρά το δυσμενές κλίμα, κλείστηκαν και κάποιες συμφωνίες για επαγγελματικές συνεργασίες, γεγονός που περιόρισε την πίκρα των κατασκευαστών επίπλου. Ωστόσο δεν την εξάλειψε. Έτσι οι κατασκευαστές επίπλου αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη δυσαρέσκειά τους, αλλά με συμβολικό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 6 Φεβρουαρίου, ημέρα έναρξης της Agrotica θα παρατάξουν τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα (φορτηγά) στις άκρες του δρόμου στην περιοχή των διοδίων στα Μάλγαρα. Εκεί θα αναρτήσουν πανό και θα κρατούν πλακάτ με συνθήματα δυσαρέσκειας για την αδιαφορία με την οποία λειτούργησαν οι αγρότες απέναντι σε άλλους κλάδους, όπως ο δικός τους
 
website counter
friend finderplentyoffish.com