Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Tα υδροπλάνα του Βόλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Tα υδροπλάνα του Βόλου μπαίνουν τώρα μετά τις Σποράδες και στη γραμμή Βόλου Αθήνας και Βόλου Θεσαλονίκης, κάνοντας το ταξίδι, «υπόθεση 50 λεπτών».


Τα δρομολόγια προς τα αεροδρόμια «Ελ.Βενιζέλος» και «Μακεδονία» θα ξεκινούν από τα υδατοδρόμια των λιμένων Βόλου και Σκιάθου αντίστοιχα. Η πρώτη πτήση από το λιμάνι του Βόλου προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» αναχωρεί την Παρασκευή. Το ερχόμενο Σάββατο ανοίγει η γραμμή από Σκιάθο για Θεσσαλονίκη, ενώ στις 19 Ιανουαρίου η ArGo Airways ανοίγει αυλαία από Βόλο για Αθήνα.
Προς και από τη Θεσσαλονίκη τα δρομολόγια θα γίνονται τέσσερις φορές την εβδομάδα, δύο φορές εβδομαδιαίως θα συνδέεται η Σκιάθος με το «Μακεδονία», ενώ μία φορά την εβδομάδα το υδροπλάνο θα προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος». Το κόστος των εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη θα είναι 95 ευρώ, εκτός των φόρων και για Αθήνα 98 ευρώ, εκτός των φόρων. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210 23323 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.argoairways.com.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com