Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αιχμές Αλογοσκούφη για το περιβάλλον Καραμανλή

Βολές κατά του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Καραμανλή εκτόξευσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης με συνέντευξη του. Ακόμη χαρακτήρισε θετικό στοιχείο την παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου ενώ πρόσθεσε πως θα απολογηθεί με υπομνήματα στις εξεταστικές για τα ομόλογα και την εξαγορά της εταιρείας “Γερμανός”.


Σύμφωνα με τον Γ. Αλογοσκούφη, υπήρξαν δυο κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Η μία μέχρι το 2007 και η επόμενη μετά το 2007. Στη δεύτερη πρόσθεσε ότι υπήρχε μια ομάδα λαϊκιστών και κρατιστών η οποία ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για την πτώση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

'Οπως ανέφερε, δεν έχει κανένα παράπονο από τον τέως πρωθυπουργό, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η τωρινή του εικόνα τον αδικεί καθώς “Ήταν πολύ καλός πρωθυπουργός”.

Στο θέμα του ελλείμματος της χώρας, ο Γ. Αλογοσκούφης ανέφερε πως δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία εάν η κυβέρνηση λάβει τα μέτρα που απαιτούνται. Χαρακτήρισε θετική την παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά ανέφερε πως η χώρα δεν πείθει ότι προτίθεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Τέλος αναφορικά με τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό τόνισε ότι ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ξεκαθάρισε πως θα απολογηθεί με υπομνήματα στις εξεταστικές για τα ομόλογα και την εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός».

Όσον αφορά την αποστασιοποίηση του από τα πολιτικά δρώμενα, ανέφερε ότι θα επεμβαίνει όταν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος και πως δεν θα είναι ένα “βουβό πρόσωπο”.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com