Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μ. Ζορπίδης: «Δεν το πίστευα κι όμως τελείωσαν»

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Ζορπίδη, Μιχάλης Ζορπίδης,έδωσε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Τελικού και την εκδρομή της καθόδου στο ΟΑΚΑ.Ο κ. Ζορπίδης σημείωσε: «Προσπαθούμε, γενικά, να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους στα αεροδρόμια, αλλά και να φέρουμε εις πέρας τη μεγάλη εκστρατεία του ΑΡΗ. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τελείωσαν τα εισιτήρια. Κλείσαμε την εκδρομή και σήμερα δίνουμε τα εισιτήρια στον κόσμο. Μπορεί να έχουν μείνει περίπου 15 θέσεις, το πολύ. Εγώ δεν το πίστευα ότι θα μπορούσαν να φύγουν τόσες χιλιάδες εισιτήρια. Κι όμως, είναι γεγονός, το ότι έχουν φύγει».

Πιο συγκεκριμένα, για την εκδρομή στην Αθήνα, στις 24 του Απρίλη, τόνισε: «Αύριο θα έχουμε σύσκεψη με την τροχαία, για να προκαθοριστούν τα διαδικαστικά.

Τα αεροπλάνα θα φύγουν περίπου 12:00 με 14.00 το Σάββατο και τα πούλμαν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα, αλλά πάνω απ’ όλα, σκοπός είναι να πάνε και να έρθουν με ασφάλεια όλοι όσοι ταξιδέψουν και με το καλό να έρθει και το Τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη»»

 
website counter
friend finderplentyoffish.com