Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Εβδομάδα Υγείας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Οι μύθοι, όπως οι διαταραχές μνήμης, η κατάθλιψη ή η αύξηση του βάρους και οι αλήθειες για την εμμηνόπαυση, θα αναλυθούν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υγείας, που οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο δήμος Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.


Οι εκδηλώσεις στόχο έχουν την ενημέρωση του πληθυσμού για την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων με απλούς κανόνες καθημερινής πρακτικής.

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Υγείας περιλαμβάνει:

- Ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Ασφάλεια και διαδίκτυο" σε συνεργασία με το τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αύριο στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης.

- Ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Πρωινό το μυστικό μου όπλο", στο πλαίσιο του προγράμματος "ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by EDOPE", την Τετάρτη 21 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης, με σκοπό την ενημέρωση γονέων και παιδιών για την αναγκαιότητα του πρωινού.

- Ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Η βία στα γήπεδα" σε συνεργασία με τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2009, στις 11.30 το πρωί, στο ΕΑΚ Σταυρούπολης, με εισηγήτρια την ολυμπιονίκη Χρυσούλα Κελεσίδου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com