Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Επεισόδια και δακρυγόνα στο Καραϊσκάκη

Άλλη μια Κυριακή με σοβαρά επεισόδια σε ελληνικό γήπεδο. Τούτη τη φορά το “Καραϊσκάκη” έγινε πεδίο μαχών και συγκρούσεων, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν χρήση δακρυγόνων.


Τα επεισόδια άρχισαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού – Άρη, με περίπου 100-150 οπαδούς των “ερυθρολεύκων” να συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να επιβάλλει την τάξη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα εντός του γηπέδου. Έτσι στο 18ο λεπτό ο διαιτητής Ντάκος αναγκάστηκε να διακόψει για περίπου δέκα λεπτά το ματς, με όλους τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν προς τα αποδυτήρια.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από τη Θύρα 7 με άνδρες των ΜΑΤ και άγριες συμπλοκές με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εισβάλλουν στη Θύρα 7, με αποτέλεσμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού να ξεσηκωθούν και να γίνουν μάχες σώμα με σώμα. Στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ σωρεία αντικειμένων εκτοξεύονταν προς κάθε κατεύθυνση. Στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή του ασθενοφόρο στο χώρο του πάρκινγκ και μετέφερε στο νοσκομείο έναν οιπαδό που υπέστη εγκαύματα. Επίσης στα επεισόδια τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com