Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη - Στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τα προβλήματα της Σχολής Τυφλών

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών Γ. Μητρόπουλος. Όπως είπε, έντεκα υπάλληλοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ενώ τους οφείλονται δεδουλευμένα τριών μηνών. Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε την ανάγκη ανάληψης δράσης εκ μέρους της πολιτείας, ώστε να μεταβιβαστεί η διαχείριση του ιδρύματος στο υπουργείο Υγείας.
"Μία είναι η λύση, η δημοσιοποίηση του ιδρύματος" είπε από την πλευρά του ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και δεσμεύτηκε για την εξέταση του θέματος από την πλευρά νομικών συμβούλων ώστε να αναζητηθούν πιθανές λύσεις στο πρόβλημα.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, το λόγο έλαβε και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιώργος Παπανάτσιος, ζητώντας στήριξη στα αιτήματα των κυνηγετικών οργανώσεων. Έκκληση στο υπουργείο Περιβάλλοντος να συνεργαστεί μαζί τους απηύθυνε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες των κυνηγών για την προστασία της φύσης και τον εθελοντισμό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com