Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Δωρεάν πάρκινγκ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν τετράωρο πάρκινγκ στους χώρους του επιβατικού σταθμού και της πύλης 6 του λιμανιού προσφέρεται στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 24 Απριλίου. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, για να στηρίξει την πρωτοβουλία που είχε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ): να μετατραπεί την ημέρα εκείνη το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης σε έναν μεγάλο πεζόδρομο, με στόχο την ενίσχυση της αγοράς.


Η πρωτοβουλία του ΕΣΘ προβλέπει ότι το Σάββατο, από τις 13:00 και μέχρι τις 20:00, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, εκτός των αστικών λεωφορείων και των ποδηλάτων, από την πλατεία της ΧΑΝΘ μέχρι τη Βενιζέλου. Τα αστικά λεωφορεία θα διέρχονται κανονικά από τις λεωφορειολωρίδες της Τσιμισκή και της Μητροπόλεως, ενώ δεν θα κινούνται οχήματα στην Ερμού, την Τσιμισκή, τη Μητροπόλεως, την Προξένου Κορομηλά και όλους τους κάθετους δρόμους. Η κίνηση των ταξί και των υπόλοιπων οχημάτων θα επιτρέπεται στη Λεωφόρο Νίκης και την Εγνατία Οδό.

Την ημέρα εκείνη λοιπόν οι καταναλωτές θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν για ένα τετράωρο στους χώρους του λιμανιού, με την προσκόμιση απόδειξης αγορών προϊόντων ή υπηρεσιών, άνω των 50 ευρώ, από καταστήματα του ιστορικού κέντρου.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com