Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αρνείται ανάμιξη στο θέμα της Creta Farm το ΑΠΘ

«Δεν έχουμε καμία ανάμιξη στα όσα γράφονται για την Creta Farm», ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ότι τα αλλαντικά της εταιρίας δε χρησιμοποιούν φυτικά έλαια, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα.


Κατόπιν αυτού το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι

"η πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Ειδικός Λογαριασμός του ΑΠΘ (Επιτροπή Ερευνών) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα έχουν δημοσιευτεί και τηλεοπτικά αναφερθεί σχετικά με προϊόντα της εταιρείας Creta Farm. Επίσης, το ΑΠΘ δεν εξέδωσε ποτέ δελτίο τύπου ή ανακοίνωση για αποτελέσματα σχετικής με τα παραπάνω έρευνας, που έγινε στο πλαίσιο κάποιου ερευνητικού προγράμματος".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:

"Η ερευνητική δραστηριότητα των μελών ΔΕΠ είναι, βάσει του Συντάγματος και της ισχύουσας νομοθεσίας, ελεύθερη, εμπίπτουσα στην ανεξαρτησία των επιστημονικών και εκπαιδευτικών δράσεων των μελών του Πανεπιστημίου. Προσωπικές απόψεις ανθρώπων που εργάζονται ή συνεργάζονται με το Α.Π.Θ. σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν το ίδρυμα στο σύνολό του".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com