Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Από 12 Μαΐου σε λειτουργία η εφαρμογή του υπουργείου για το Ε9

Στη διάθεση του κοινού, έστω και λίγο αργοπορημένα, είναι από την Τετάρτη 12 Μαϊου η εφαρμογή για την υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής των Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (έντυπο Ε9) έτους 2010 όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.


Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και αν επιλέξατε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την δήλωση σας, η υποβολή του Ε9 (το οποίο κανονικά υποβάλλεται μαζί με τη δήλωση) έχει πάρει παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται από την ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων, www.gsis.gr με την επιλογή «Ε9». Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τη δήλωση είτε με το πρόγραμμα που δίνει δωρεάν η ΓΓΠΣ (το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Ελεύθερα Προγράμματα της Γ.Γ.Π.Σ. για τους χρήστες»στο www.gsis.gr) είτε με χρήση δικού σας προγράμματος.

Στη συνέχεια θα μπείτε με τους κωδικούς σας στο σύστημα και θα υποβάλλετε το αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου taxisnet@taxisnet.gr ή στο τηλεφωνικό κέντρο 210-48.02.552 κάθε εργάσιμη ημέρα από 8:00 έως 18:00.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com