Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


* Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας η σημερινή.

* Συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες το Eurogroup, στο οποίο θα συμμετάσχει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

* Στη Μαδρίτη θα μεταβεί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, για να συμμετάσχει στις εργασίες της υπουργικής συνόδου Ε.Ε.-Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

* Σαρανταοκτάωρη απεργία έχουν κηρύξει από σήμερα οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ σε ολόκληρη τη χώρα.

* Κλειστή σήμερα η γραμμή Ανω Πατήσια-Ειρήνη του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου λόγω έργων ανακαίνισης. Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή «Χ15» του ΟΑΣΑ

* Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο η 33η Γιορτή Βιβλίου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 30 Μαΐου.

* Στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton» συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων ελληνικής καταγωγής, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα επιχειρηματικότητας και προσέλευσης επενδύσεων στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος και οι υπουργοί, Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννα Διαμαντοπούλου, Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, καθώς και ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά με τη γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

* Στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «NJV Athens Plaza» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα παρευρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού, με τίτλο: «Σταυροφόροι χωρίς σταυρό».

* Στις 2 μ.μ. αναχώρηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου για τη Μαδρίτη, όπου θα συμμετάσχει στην 6 η Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ενωσης-Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής, η οποία πραγματοποιείται σε επίπεδο αρχηγών κρατών κυβερνήσεων από σήμερα 17 έως τις 19 Μαΐου.

* Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Caravel» ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, σε εκδήλωση αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com