Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Πεντακάθαρη» παρά τον όγκο σκουπιδιών βλέπει τη Θεσσαλονίκη ο Βασ. Παπαγεωργόπουλος

«Στην αντιπολιτευτική διάθεση ορισμένων» απέδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τη εικόνα με τα σκουπίδια που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη καθημερινά, αντιτείνοντας ότι «η πόλη είναι πεντακάθαρη».



Ωστόσο, η πόλη για ακόμη μια μέρα παραμένει σε κλοιό από ξεχειλισμένους κάδους, πεταμένα μπάζα, χάρτινες κούτες αλλά και κάθε είδους απορρίμματα ακόμη και στους πιο κεντρικούς δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγιεινή.

Στην καθιερωμένη κατά Τρίτη συνάντηση του με δημοσιογράφους ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επιτέθηκε εναντίον του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη χαρακτηρίζοντας τον «αλαζόνα» και «πολιτικό ανεμόμυλο» ενώ αναφερόμενος στα οικονομικά του δήμου επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι είναι ο πιο νοικοκυρεμένος δήμος της χώρας. Τόνισε ότι τα ταμεία του Δήμου έχουν 10 εκατ. ευρώ, προκαλώντας το Γιάννη Μπουτάρη να τα δει οποιαδήποτε μέρα θελήσει..

Για δεύτερη φορά- η πρώτη ήταν επί δημαρχίας Κούβελα ,αλλά χωρίς να διευκρινίζει τη χρήση του, ανακοίνωσε την ένταξη στο ΕΣΠΑ της αναπαλαίωσης του παραδοσιακού κτιρίου των παλαιών σφαγείων προϋπολογισμού 3. 350.000 ευρώ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο

Ανακοίνωσε, τέλος, την κατασκευή και τοποθέτηση, πελώριου οικοσήμου 11 μέτρων που θα έχει σχήμα δαιδαλώδους Θ και θα κοσμεί την όψη του δημαρχείου.

Γ. Τανημανίδης: Στα 180 εκατ. φτάνει το "άνοιγμα"

Το δήμαρχο διαψεύδει για τα οικονομικά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Τανημανίδης, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. « Υπάρχει άνοιγμα και είναι πελώριο. Φτάνει , κατά την άποψη μου και στα 180 εκατ. ευρώ αν συνυπολογισθούν πρόστιμα, προσαυξήσεις και χρέη προς τρίτους και θα κληθεί να το αντιμετωπίσει η επόμενη διοίκηση του δήμου», είπε, διαψεύδοντας το δήμαρχο για την ανθηρή οικονομική κατάσταση του δήμου που παρουσιάζει.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com