Ραντεβού με τους 12.500 συμβεβλημένους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ θα μπορούν να κλείνουν από τη Δευτέρα οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, η οποίοι ταλαιπωρούνται από την απεργία των γιατρών του ασφαλιστικού ταμείου. Όσον αφορά στη συνάντηση του υπουργού Υγείας με τους γιατρούς που πραγματοποιούν κατάληψη χώρων του υπουργείου, έληξε χωρίς αποτέλεσμα.
Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ΕΣΥ και εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του υπουργού. "Δεν μπορεί να ζητάς από την ελληνική κοινωνία να αυτοκαταργηθεί, αυτό σημαίνει έλλειψη μετριοπάθειας", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Αν. Λοβέρδος.
Σήμερα , στις 10 το πρωί, οι εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων θα έχουν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας. Η συνάντηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εργασίας.