Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πεταλωτής: Δεν μας αφορούν τα σενάρια αναδιάρθρωσης

Σε νέα διάψευση των σεναρίων αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν μας αφορούν, εμείς συνεχίζουμε και υλοποιούμε το έργο μας», είπε.



Υποστήριξε ότι οι στόχοι της κυβέρνησης είναι μεν φιλόδοξοι αλλά ρεαλιστικοί και πρόσθεσε ότι πέραν αυτών τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις ανώνυμου υπουργού που σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης, ο Γ. Πεταλωτής είπε πως "δηλώσεις που πλανώνται στον αέρα ή σενάρια καταστροφολογικά εμείς τα απορρίπτουμε" και συμπλήρωσε: "Αν η εφημερίδα που τα δημοσιεύει έχει να μας πει περισσότερα στοιχεία, πραγματικά να τα δεχτούμε και να βγει αυτός ο υπουργός που υποτίθεται ότι τα είπε και να δικαιολογήσει και την άποψή του".

Σχολιάζοντας της δηλώσεις του Όλι Ρεν, σύμφωνα με τις οποίες θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αλλαγών στο Μνημόνιο μετά την αξιολόγηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαμήλωσε τις προσδοκίες λέγοντας πως "δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια απόφαση".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com