Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δαμανάκη: Αν δεν σταματήσουν τα σενάρια οι αγορές θα μας κάνουν μνημόσυνα

Η Μαρία Δαμανάκη σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής θεωρεί μονόδρομο, για να σταματήσουν τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, την ταχύτατη και αποφασιστική προώθηση των μεταρρυθμίσεων.


Η Επίτροπος της Ελλάδας στην Ε.Ε. Μαρία Δαμανάκη, έδωσε συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» αναφέροντας ότι χρειάζεται μεγάλη εθνική προσπάθεια απ' όλους, κυβέρνηση, κόμματα, κοινωνία, ώστε η χώρα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη παραμένει ο μεγάλος απών σε όλη την ευρωζώνη, ενώ για την Ελλάδα σημειώνει: «Πέραν και πριν από όλα τ' άλλα, η δημοσιονομική προσαρμογή είναι μονόδρομος και επ αυτού πρέπει να υπερβούμε εαυτούς».

Από τη μεριά της Επιτρόπου, σημειώνει ότι οι άλλες χώρες της Μεσογείου συμμορφώνονται με τον Μεσογειακό Κανονισμό που αφορά τις μηχανότρατες, τις βιντζότρατες και τα γρι-γρι, προειδοποιώντας ότι αν αρμόδιοι δεν κοιτάξουν το θέμα σοβαρά: «Δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να ανοίξω διαδικασία παράβασης η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δικαστική παραπομπή και χρηματικά πρόστιμα».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com