Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επίθεση Μιχελάκη μετά το βίντεο του Λάκη

Επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.



Επικαλούμενος το απόσπασμα των δηλώσεων του Ντομινίκ Στρος-Καν σε γαλλικό κανάλι, που δημοσιοποιήθηκε από την εκπομπή του ηθοποιού, ο Γ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι προχώρησε σε μεθοδεύσεις για την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, τις οποίες έκρυψε από το λαό.

"Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι η χαμένη αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου. Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη", είπε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο βίντεο ο επικεφαλής του ΔΝΤ, είχε πολύμηνη, "υπόγεια" συνεργασία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ώστε η Ελλάδα να προσφύγει στο Ταμείο.
ΣΥΝ: Οι μάσκες έπεσαν

"Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως ο κ. Παπανδρέου γνώριζε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, απέκρυπτε τα σχέδιά του, ενώ έκανε τα πάντα για να βρεθούμε στη αγκαλιά του ΔΝΤ", ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΝ, Π. Σκουρλέτης, με αφορμή το βίντεο.

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει την έγκριση των πολιτών για τα νέα μέτρα και το οικονομικο πρόγραμμα της περιόδου 2012-2015.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com