Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πάγκαλος: Κουβέλης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας - μόνο αυτός μπορεί να συγκεντρώσει τους 180

Την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη, ως μόνη λύση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, προέβαλε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.




«Εάν η ΔΗΜΑΡ δεν προσχωρήσει στην επιλογή ενός Προέδρου, δεν υπάρχει δυνατότητα (εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας). Η μόνη λύση είναι οι εναπομείναντες της ΔΗΜΑΡ. Με αυτούς, είναι 170. Ε, από 170 έως 180, κάνεις παιχνίδι. Αλλά από 155 μέχρι τους 180 είναι πολύ δύσκολο και οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν. Το έχουν πει και στον κ. Καμμένο και είναι ανεπανόρθωτα ψεκασμένοι, εάν εξαιρέσεις έναν ή δύο» τόνισε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον ΒΗΜΑ fm, και πρόσθεσε:

«Γιατί είναι άλμα να προτείνει η κυβέρνηση τον κ. Κουβέλη; Είναι ένα πρόσωπο άχρωμο, άγευστο και άοσμο, όπως ήταν συνήθως επί χρόνια τώρα. Θα έλεγα ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας, όμως, δεν απαιτεί μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία. Τι να την κάνει; Ίσως και να τον ενοχλεί τον Πρόεδρο, αν είναι τέτοια φυσιογνωμία. Χρειάζεται μια φιγούρα που να ξέρει να σωπαίνει και να μιλάει όταν πρέπει, με τρόπο που να μη δημιουργεί προβλήματα και ίσως να μην ξέρει τι λέει… Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να γίνει αυτό (εκλογή ΠτΔ) εάν δεν υπάρχουν οι 10 της ΔΗΜΑΡ. Και ο κ. Κουβέλης δεν έχει αρνηθεί ποτέ την υποψηφιότητα. Έχει πει ότι δεν του το έχει προτείνει κανείς».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com