Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Περισσότεροι από 4 εκατ. μοναδικοί χρήστες για το νέο MSN της Microsoft στην Ελλάδα

Το νέο MSN της Microsoft γιόρτασε έξι μήνες ηλεκτρονικής ζωής στην Ελλάδα, με μια εκδήλωση στην οποία μίλησαν για το κίνητρο που τους ώθησε στην κορυφή ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας.



Η εκδήλωση είχε τίτλο «Driven From Within». Το event προλόγισαν η γενική διευθύντρια της Microsoft Ελλάς, Πέγκυ Αντωνάκου και η υπεύθυνη παραγωγής του νέου MSN.COM, Δήμητρα Λέτσα.

Οι Στογιάκοβιτς και Κικίλιας εξήγησαν πώς οι αρχές του πρωταθλητισμού, μπορούν και πρέπει να εφαρμόζονται και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς μίλησε για το πώς έσπρωχνε καθημερινά τον εαυτό του, μέχρι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο στο ΝΒΑ. «Δεν το έλεγα σε κανέναν, το πού θέλω να φτάσω, αλλά το ήξερα και δούλευα προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

«Στις επιχειρήσεις ισχύει ό,τι και στο ΝΒΑ ή το μπάσκετ γενικότερα. Υπάρχει πάντα κάποιος είτε μέσα στην ομάδα, είτε έξω από αυτήν, που θέλει τη δική σου θέση. Αυτό είναι και θεμιτό. Δημιουργεί ανταγωνισμό και είναι μία πρόκληση, που ανέβασε το δικό μου επίπεδο, αλλά κι εκείνο των ομάδων που έπαιξα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Εξάλλου, ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η δουλειά και η συγκέντρωση στον στόχο. «Εγώ ήμουν από εκείνους που έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά, γιατί δεν είχα το ίδιο ταλέντο, που διέθεταν άλλοι πιο προικισμένοι συναθλητές μου. Όμως είχα αποφασίσει ότι κανείς άλλος δεν θα δουλέψει πιο σκληρά. Με τη δουλειά κατάφερα να σπάσω το στερεότυπο που λέει πως ο αθλητής, δεν μπορεί να γίνει επιστήμονας και απαγορεύεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Πρέπει πάντα να ρισκάρουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας και να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Το νέο MSN.COM λειτουργεί σε 57 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα από τον περασμένο Οκτώβριο. Διαθέτει ήδη επτά εφαρμογές στις πλατφόρμες Windows, Android και iOS.

Τον Ιανουάριο του 2015 ξεπέρασε τα 4 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com