Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ORHAN OSMAN “COFFEE AND BOUZOUKI”

Μαζί του, ο ΦΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Παρασκευή 25 Μαΐου, στο ΞΕΦΩΤΟ




Ο δεξιοτέχνης των εγχόρδων και του μπουζουκιού Ορχάν Οσμάν, ο άνθρωπος που έκανε γνωστό το μπουζούκι σε όλη την Τουρκία, παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Coffee and Bouzouki”, την Παρασκευή 25 Μαίου, στο ΞΕΦΩΤΟ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα)

Ο υποψήφιος για GRAMMY καλλιτέχνης που εδώ και λίγα χρόνια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη,  θα παρουσιάσει το νέο του μουσικό πόνημα, μια σειρά από τραγούδια με Έθνικ διάθεση όπου το μπουζούκι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναδεικνύοντάς το σε μουσικό όργανο παγκόσμιου βεληνεκούς! Μαζί του, η ψυχή του ΞΕΦΩΤΟΥ, ο Φώτης Θεοδωρίδης. Οι δυο τους, συνεργάτες εδώ και τρία χρόνια, θα τραγουδήσουν με τον δικό τους απαράμιλλο τρόπο, τραγούδια από την δισκογραφία τους αλλά και πολλά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, μετατρέποντας τη βραδιά σε ατελείωτο γλέντι.

Παρέα τους, τρεις τεράστιοι μουσικοί. Ο Γιάννης Τέρπος στο πιάνο και τα Keyboards, ο Γιάννης Ριζόπουλος στα κρουστά και ο Γιάννης Κύρμος στο κοντραμπάσο.



                                              ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
                                                    Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα



Ώρα Έναρξης 23.00                                                                      Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911   
Είσοδος 10€  με ποτό                                                           

                                                                                                          Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα

 
website counter
friend finderplentyoffish.com