Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού από τη Ν.Δ

Τη συγκρότηση Παρατηρητηρίου Οικογενειακού Προϋπολογισμού, που θα μετράει διαρκώς και σε τακτική βάση τις διακυμάνσεις του οικογενειακού εισοδήματος, αποφάσισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς.


Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ., το Παρατηρητήριο θα υπολογίζει την όποια επίπτωση, θετική ή αρνητική, των μέτρων της κυβέρνησης και θα προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ο Αντώνης Σαμαράς όρισε ως συντονιστή του Παρατηρητηρίου τον βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ., Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αναπληρωτή του τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, Γιάννη Μπούγα.

"Εάν η ελληνική κοινωνία στέκεται σήμερα όρθια, το οφείλει στο θεσμό της οικογένειας, που παραμένει ανθεκτικός και ισχυρός. Είναι, ωστόσο, κοινή η πεποίθηση ότι η σημερινή οικονομική κρίση προκαλεί πολλαπλές δυσμενείς συνέπειες, που πλήττουν σοβαρά την ελληνική οικογένεια και ιδίως την οικονομικά ασθενέστερη. Τα εντεινόμενα προβλήματα της ανεργίας, της ακρίβειας και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής, καθώς και η λήψη από την κυβέρνηση μιας σειράς μέτρων που μειώνουν το εισόδημα των πολιτών καθιστούν αναγκαία τη συγκρότηση της Επιτροπής αυτής.", τονίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ..

Ο κ. Σαμαράς επικρίνει την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι "κάνει λάθος να μην υπολογίζει και να μην παρακολουθεί την επίπτωση των αποφάσεών της στην ποιότητα της καθημερινής ζωής των πολιτών".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com