Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ένταση για το Γενικό Πολεοδομικό του Ξηροχωρίου

Ένταση για το Γενικό Πολεοδομικό του Ξηροχωρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του 2010, στο νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι νομαρχιακός σύμβουλος επωφελήφθηκε, τη στιγμή που κεντρικά σπίτια του χωριού έμειναν έξω από το σχεδιασμό!


Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων κατηγόρησαν το δήμαρχο Αγίου Αθανασίου Άρη Αραμπατζή, όπου ανήκει το Ξηροχώρι, ότι τους αγνόησε και τους παραπλάνησε. Βολές εξαπέλυσαν και κατά νομαρχιακού συμβούλου, πρώην αντινομάρχη, ότι "έχει περιουσιακά στοιχεία και συμφέροντα στην περιοχή".

"Με το νέο πολεοδομικό μπαίνει τάξη, ορίζονται χρήσεις γης και επεκτείνεται ο οικισμός. Σε κάθε νέο σχέδιο κάποιοι ωφελούνται και κάποιοι αδικούνται. Θα τα διορθώσουμε στο μέλλον", δήλωσε στο νομαρχιακό συμβούλιο ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου.

Για "πολεοδομικό κουρελού", μίλησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Τζάνης, ενώ ένταση επικράτησε όταν ο νομαρχιακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ Παντελής Κουκουλεκίδης είπε ότι "η διοίκηση της νομαρχίας κοροϊδεύει τον κόσμο".

Η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω των οξυμμένων πνευμάτων και με εισήγηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα να "παγώσει" το νέο πολεοδομικό της περιοχής και να γίνει νέα εισήγηση από τη νομαρχιακή επιτροπή.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com