Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πρόγνωση καιρού για: Παρασκευή 16/04/2010

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, με τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας περιμένουμε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 30 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και στα νότια ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com