Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΤΕΔΚ και Παπαγεωργόπουλο καταγγέλλει αντιπολιτευτική παράταξη

Την ηγεσία της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Θεσσαλονίκης και προσωπικά τον πρόεδρο της και δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο καταγγέλλει η παράταξη της αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. Τον κατηγορεί ότι «παραποίησε» την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ για το σχέδιο «Καλλικράτης» και την έστειλε στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.


Το περιεχόμενο του κειμένου ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και απέχει… έτη φωτός από την πραγματικότητα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "Αυτοδιοικητική Κίνηση" και επισημαίνει:

"Στην πρόσφατη (6/5) έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ, από τα 24 παρόντα μέλη, οι 11 της μειοψηφίας, αλλά και αρκετά μέλη της ίδιας της πλειοψηφίας (!) διαφώνησαν με τις προτάσεις Παπαγεωργόπουλου κι όμως ως εκ θαύματος στην ανακοίνωση που στάλθηκε (με ημερομηνία 7/5) στο υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΚΕ (και από χθες 10/5 το βράδυ αποστέλλεται και στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης), αναγράφεται ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία! Πώς είναι δυνατόν! Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αγνόησε επιδεικτικά τη δημοκρατική πρόταση της "Αυτοδιοικητικής Κίνησης" και προχώρησε στη "μαγειρεμένη" δική του, ενώ σε ό,τι αφορά τη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης ο ίδιος παραδέχθηκε ότι αφού δεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων 'ας αποφασίσει ο υπουργός μόνος του'".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com