Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ποια εταιρεία δίνει καλύτερες τιμές στο ρεύμα

Ποια εταιρία παρέχει το φθηνότερη τιμολόγιο στο ηλεκτρικό ρεύμα για τις κιλοβατώρες που καταναλώνετε; Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μόνοι σας την σύγκριση, αν γνωρίζετε ποιά είναι η μέση κατανάλωσή σας σε κιλοβατώρες, αφού η ΡΑΕ, έδωσε πίνακες με τα αναλυτικά τιμολόγια για κάθε μία α;πό τις 5 εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.




Στους πίνακες της ΡΑΕ http://www.rae.gr/site/categories_new/electricity/market/supply/invoice.csp για να βρείτε αν σας συμφέρει κάποια εταιρία, εστιάστε πρώτα στην κατανάλωσή σας. Καταναλώνετε 1.100 κιλοβατώρες, 1.200 ή 2.000 κιλοβατώρες; Χρησιμοποιείτε και πόσο το νυκτερινό ρεύμα;

Αν έχετε τα 3-4 τελευταία τιμολόγια, κοιτάξτε τις κιλοβατώρες. Μετά δείτε πόσο χρεώνουν την συγκεκριμένη ποσόστητα ενέργειας, κάθε μία από τις 5 εταιρίες.

Στους πίνακες της ΡΑΕ που ακολουθούν, δεν υπάρχουν οι φόροι, τα τέλη και χρεώσεις που δεν αφορούν το ρεύμα. Γι αυτό πρέπει να τους συγκρίνετε μεταξύν τους, με βάση την ενέργεια που καταναλώνετε και όχι με τον λογαριασμό σας.

Έτσι κι αλλιώς όποια εταιρία κι αν επιλέξετε τους φόρους δεν τους γλιτώνετε, είναι οι ίδιοι.

Υπάρχουν 6 πίνακες, για 5 εταιρίες. Ο τελευταίος 6ος πίνακας, αφορά συγκεκριμένα «πακέτα» κατανάλωσης που προσφέρει η εταιρία.

Ας σημειωθεί πάντς, ότι αυτές οι τιμές θα αλλάξουν σύντομα, αφού από τον Μάιο, αναμένεται η πρώτη δόση αυξήσεων στο ρεύμα από τη ΔΕΗ, ενώ η τελική εικόνα θα διαμορφωθεί μετά την 1η Ιουλίου που απελευθερώνονται τα τιμολόγια.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com