Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ερχεται το φθινόπωρο το iPhone 6

Σε φάση παραγωγής εισέρχεται τον Μάιο το iPhone 6, που αναμένεται να διαθέτει την μεγαλύτερη οθόνη από όλους τους προκατόχους του και να κυκλοφορήσει τον Μάιο, υποστηρίζει σε τηλεγράφημά του το Reuters.



Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, προβλέπεται η παραγωγή δύο μοντέλων με εναλλακτικές οθόνες: ενός με οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, το οποίο θα εισαχθεί σε παραγωγή συντομότερα και ενός ακόμη με οθόνη 5,5 ιντσών, το οποίο θα ακολουθήσει.

Την κατασκευή των οθονών, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, φέρονται να αναλαμβάνουν οι ιαπωνικές Japan Display και Sharp και η κορεατική LG Display.

Τα δύο νέα μοντέλα του iPhone 6 θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία οθόνης αφής in-cell, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο iPhone 5, επιτρέποντας στο touch-sensitive στοιχείο που είναι ενσωματωμένο στην οθόνη να είναι λεπτότερο και φωτεινότερο.

Οπως όμως αναφέρει το τηλεγράφημα, η τεχνική αυτή ενδέχεται να είναι δυσκολότερο να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερες οθόνες και αυτός είναι ο λόγος που το μοντέλο των 5,5 ιντσών θα μεταθέσει την παραγωγή του κατά μερικούς μήνες.

Δεν αποκλείεται ακόμη η χρήση τεχνολογίας αισθητήρα film αν δεν είναι εφικτή η χρήση της τεχνολογίας in-cell.

Το εργοστάσιο της Japan Display στη Mobara, ανατολικά του Τόκιο, θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει την παραγωγή από τον Μάιο, ενώ οι άλλοι δύο κατασκευαστές θα ξεκινήσουν την παραγωγή τους από τον Ιούνιο.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com